Learn Dutch via email

Get to your Dutch Language goals improving regularly

Combined Shape CopyCreated with Sketch.

Boost your progress with a weekly compilation of video lessons, podcast episodes, dutch grammar, stories, exercise pdfs and much more.

Always free, cancel anytime
Weekly content like this, on your email
Combined Shape CopyCreated with Sketch.

Individuele Online Lessen Nederlands.

Individuele lessen, op maat gemaakt door een professionele leraar.

Mijn naam is Ida Mathilde en ik ben leraar Nederlands. Ik heb meer dan 2000 online lessen gegeven en ik ben een gediplomeerd docent Nederlands.

We are not able to onboard new students at the moment. Please leave your informationin the contact form belowand we will be back to you as soon as possible.

If you are a current student, just write to your teacher and you will receive a link to proceed as usual

Individuele Les (60 min) + huiswerk + Correcties

De lessen geven je inzicht in je sterke en zwakke punten en zullen je motiveren meer te leren. Het wordt aanbevolen om meerdere lessen te boeken, zodat ik je leerstijl, niveau en doelen beter leer kennen.

Each lesson includes:

 • Privé 1&1 les via Skype
 • Huiswerk (+/- 45 min.)
 • Correctie van het huiswerk
Prijs een les44,5€44,5€/lessonContact form
Prijs pakket 5 lessen179,5€35.9€/lessonContact formBespaar 43€
Prijs pakket 12 lessen345€28.75€/lessonContact formSave 189€

Are you an organization? We can addapt to your special needs, Contact us for more info

Frequently asked questions

 • Hoe zijn de lessen gestructureerd?

  +
  Tijdens onze eerste les kan ik een idee krijgen van je niveau en behoeften. Ik heb een breed scala aan thema's, spreekoefeningen en artikelen die we kunnen gebruiken. Natuurlijk geef ik je feedback op je uitspraak, gebruik van grammatica en vocabulaire. Als je een specifiek onderwerp hebt waaraan je wilt werken, kun je dit meenemen naar de les of het me van tevoren laten weten via e-mail. Ik adviseer je meerdere lessen te nemen, zo leer ik je beter kennen en kan ik je beter helpen. Ik zal altijd met je delen wat ik in gedachten heb voor het huiswerk en onze volgende les.
 • Kun je iets meer over jezelf vertellen?

  +
  Ik ben docent Nederlands, maar ik woon in Spanje. Ik gaf les op een school in Nederland (in de buurt van Nijmegen), maar ik ben in 2017 naar Spanje verhuisd, waar ik de mogelijkheden om online Nederlandse les te geven heb verkend. Ook werkte ik een tijd bij een taleninstituut. Ik leer Spaans en ik weet dat het proces lang en soms moeilijk is, maar ik geniet van de kleine succesmomenten. Het gevoel dat conversaties steeds natuurlijker verlopen is erg bemoedigend. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen, lezen, tijd doorbrengen met familie en vrienden en koken (+ eten ;)).
 • Ik weet niet waar ik aan moet werken of wat mijn niveau is. Is dat een probleem?

  +
  Absoluut niet. Ik krijg snel een beeld van wat je nodig hebt en zal mijn mening met je delen.
 • Ik wil onze lessen combineren met zelfstudie. Is dat mogelijk?

  +
  Ik zal je sterke punten en zwakke punten in kaart brengen zodat je je Nederlands verder kunt ontwikkelen. Je ontvangt huiswerk (meestal met Google Docs). Dit is vaak een combinatie van schrijf-, lees-, grammatica- en luisteroefeningen, maar het hangt grotendeels af van jouw behoeften en doelen. Ik zal het huiswerk voor je corrigeren en we kunnen het tijdens onze volgende les bespreken als dat nodig is.
 • Hoe praten we met elkaar?

  +
  Via Skype of Zoom.
 • Is er ruimte voor informele conversatie tijdens onze lessen?

  +
  Ja. Informele gesprekken zijn belangrijk, omdat het gesprekken weerspiegelt die je buiten de lessen zou kunnen hebben. Bovendien is het een manier om je leerstijl en interesses te leren kennen. Ik zal je motiveren om je vocabulaire en grammatica uit te breiden, door ook meer gestructureerde spreekoefeningen aan onze lessen toe te voegen.
 • Hoe worden de lessen op maat gemaakt?

  +
  Door te luisteren naar hoe je graag leert, wat je leergeschiedenis is en wat je interesses zijn. Ik krijg snel een beeld van je niveau tijdens een eerste les en deel altijd mijn gedachten en ideeën met je. Ik geloof dat jij als student de eigenaar bent van je leerproces. The Dutch Online Academy moet je motiveren en begeleiden, zodat je de juiste tools krijgt om te komen waar je wilt zijn.
 • Ik werk graag met een boek. Kan dat?

  +
  Ja, we kunnen tijdens onze eerste les bespreken welk boek je wilt gebruiken. Ik kan je ook advies geven als je niet weet welke boeken geschikt voor je zijn.
 • Ik wil me graag voorbereiden op een examen. Is dat mogelijk?

  +
  Ja. Ik heb ervaring met het voorbereiden van studenten voor het inburgeringsexamen en het staatsexamen NT2.

So... Do you want to start with your Dutch lessons?

Neem vrijblijvend contact op.

Ik probeer binnen 24 uur antwoord te geven.